perjantai 31. lokakuuta 2014

Vauvan varustelukierre: ConversetJätelankaprojekti etenee. Tällä kertaa tein pikkupuhteena tulevalle mukelollemme Converse-sukat. Jännitystä ei näiden sukkien tekemisestä puuttunut. Olin toisen sukan kantapäätä tehdessä jo ihan varma, että lanka ei riitä. Riitti kuitenkin. Onneksi, sillä raskaushormonimyrsky itku-potku-huutoraivareineen ei ollut kaukana.

Kuvassa mukana myös kerä, joka varsinaista sukkalankaa jäi jäljelle


Lanka, josta sukat tein, on vanhaa Nallea. Väri miellytti jo aikoinaan ja Aloe vera kruunaa lopun, lopputulos ihanan pehmeä villasukka!

Ohje

Luo 9s/puikko ja neulo 20 kerrosta resoria 2o 1n-suhteella. Kantapää yksinkertaisena ja tämän jälkeen kärkiosa. Kärkiosa muutoin sileällä, mutta II puikon 3 viimeistä ja III puikon 3 ensimmäistä neulotaan nurjalla, jotta "kengännauha" asettuisi nätisti. Kun olet neulonut 15 kerrosta lopeta nurjat ja neulo 5 kerrosta sileää. Vaihda valkoiseen ja neulo 5 kerrosta ennen kuin kärkikavennat haluamallasi tavalla. Lopuksi pujottele "kengännauha" paikalleen.
Ps. "Jännitystä" neulomiseen tarjosi myös "neulojan pikku-apuri",joka pyrki mm. varastamaan lankakerää useasti, vaihtamaan lankakerää leluunsa ja, kuten alla olevassa kuvassa, varastamaan kuvausvaiheessa sekä sukkaa että lankakerän loppua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti