tiistai 7. lokakuuta 2014

Sveitsistä ylläripaketti piristämään päiviäni

Yksi rakkaimmista ystävistäni asuu Sveitsissä. Sieltä Suomeen tulo ei ole kovin halpaa, vaikka majapaikka olisikin ilmainen (matka Suomesta Sveitsiin on myös yhtä kallis). Siksipä näemmekin usein Skypen välityksellä, livenä vain 1-2 kertaa vuodessa.

Välimatka ei kuitenkaan ole este yllätyksille ja ystävyydelle. Kun jouduin lepoon, kantoi posti minulle kotiin asti yllätyspaketin (paketti on lähetetty Suomesta, sillä ystäväni oli pikareissulla Keski-Suomessa viikonlopun).


Paketin sisältä paljastui kasa erilaisia lankoja "projektiohje"-kortteineen. Paketissa oli lisäksi suklaata, juurikin sitä sveitsiläistä Lindth-laatusuklaata, ja tervehdysnapposia koirillemme. Kiitos Zaida ihanasta paketista! Olet niin paras!!

Sinertävät säärystimetAidosta perulaisesta villasta saat itsellesi lämpöiset ja pehmeät säärystimet, jotka lämmittävät sinua joko kylminä talvipäivinä tai viileämpinä kevät/syksyiltoina. Hailea sininen sopii monien värien kanssa ja säärystimien käyttö joko lämpölisänä farkkujen alla tai kauniina muotilisänä näkyen toimii vallan mainiosti. Ja koska itse olen suuri alpakka-tuotteiden fani, en voinut olla ostamatta sinulle tätä ihanaa, pehmeää, lämmintä ja hieman erikoista lankaa.Välkkyvät villasukat


 Tästä kauniin tummansinisestä langasta saat itsellesi lämpöiset villasukat, jotka kimaltelevat kuin tähdet talvitaivaalla. Toivottavasti välkkyvän kimaltelevat sukat tuovat yhtä paljon lämpöä sydämeen kuin ne tuovat viileinä päivinä jalkoihin.

Vauvan värikäs villatakkiJuuri periaatteella "elämän on tarkoitus olla värikästä" tulee tästä kirjava ja pirteä takki teidän pirteälle vauvalle. Itse ihastuin näihin väreihin ja ei teidän lapsi mikään tylsän värinen ole, vaan varmasti (vanhempiensa perusteella) ihana yksilö, joka ei siihen "normaaliin/keskivertoiseen" tyydy - joten sen mukaan pitää myös villatakki olla.

Värejä on vähän muutettu, jottei sukupuoli kävisi ilmi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti