perjantai 22. heinäkuuta 2016

Liian eläväiset papukaijasukat

Näin kaupassa Novitan 7 veljestä Papukaija -lankaa enkä voinut olla ostamatta sitä mielenkiinnon vuoksi. Mielenkiinto loppui lyhyeen, kun aloin neuloa lankaa. Ensinnäkin lanka haisi hirveälle (väriaineetko?), tuntui neuloessa karkealta eikä "liukunut" puikoilla niin kuin monet muut langat (myös toisenväriset 7 veljekset). Neuletyön edetessä en enää pitänyt langasta, se oli väreiltään liian voimakasta ja olisi sopinut paremmin jonkin levollisemman langan kaveriksi "raidoittamaan". Minun olisi myös pitänyt valita sukkien "malliksi" rauhallisempi kuviointi.


Loin 12 s/puikko ja neuloin alkuun resoria 10 kerrosta. Tämän jälkeen aloitin II ja III puikoilla reikäneuleen teon ja I ja IV puikoilla poimutetun joustinneuleen tekoa (resorin 10 kerrosta ovat alkua poimutettuun neuleeseen).

Poimutettu joustinneule

Pilkkupinta

Sain sukat valmiiksi, mutta en pitänyt lopputuloksesta. Liika on liikaa!ps. Lainasin kirjastosta Lesley Stanfieldin ja Melody Griffithsin Neulemallien käsikirjan. Ihastuin siihen niin paljon, että haluaisin sen itselleni. Kirja on vain valitettavasti loppuunmyyy painokseltaan. Jos joku tietää, mistä kirjaa voisi vielä löytää, vinkatkaa. Nämäkin sukissa käytetyt kuviot ovat kirjasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti