torstai 6. marraskuuta 2014

Vauvan varustelukierre: Joulusukat

Nyt on vauvavillasukkakiintiö täynnä. Kolmannet pienet sukat vähälle aikaa. Eiköhän niillä pärjää talven.

Tällä kertaa neuloin joulusukat. Jätelanka-Nallea eli jostain vanhasta työstä ylijäänyttä hieman meleerattua punaista ja luonnonvalkeaa. Kuviointina "broken seeds", joka mielestäni tuo värit hyvin esille.


Ohje:
Luo 8s/puikko. Neulo 6 kerrosta resoria ja aloita kuviointi. Neulo valkoisella sileä kerros ja tämän jälkeen punaisella 1o1n, perään valkoinen sileä ja punainen 1n1o. Toista tätä kunnes varsi on haluamasi mittainen. Ennen kantapäätä neulo 5 kerrosta resoria. Kantapää on yksinkertainen. Kantalapussa on yhteensä 12 kerrosta ennen kavennuksia. Kavenusten ja silmukoiden poimimisen jälkeen aloita jälleen valkoisella ja jatka kuviointia kuten varressa. Itse tein I ja IV puikot sileällä, sillä eihän jalkapohjan alla voi olla kuvioneuletta painamassa. Muutenkin sukka pitää näin paremmin ryhtinsä. Terässä on 23 kerrosta ennen kavennusta.

Nämä sukat on julkaistu värillisenä, sillä väri on valittu joulun, ei sukupuolen, mukaan.

Ps. Neulojan pikkuapuri liittyi kuvaushetkellä apujoukkoihin. Kuvassa siis sukat, vaihtokauppalelu ja Sisu Lipsanen hetkeä ennen kuin toinen sukka lähti koiran suussa taloa kiertävälle radalle.

Tässä kuvassa näkyy sukkien "luonnollinen" väri parhaiten, kun salama ei ole sitä muuttanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti