sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Triosta tuli kvartetti

Jouduin - sattuneesta syystä - ostamaan itselleni uuden syksytakin. Takki on väriltään yksi lemppareistani, petrooli, jonka tehosteväreinä on käytetty fuksiaa ja valkoista. Värisävyt osuivat vahingossa kohdalleen myös kesällä ostamaani ale-kaulaliinaan ja nyt jälkikäteen samaan sävyyn etsittyyn pipoon. Triosta (takki + kaulaliina + hattu) tuli kvartetti, kun neuloin sävyihin sopivat lapaset itselleni. Pienet asiat sitä piristävätkin :)

Asustetrio



Lapaset on kokonaan tehty jämälangoista. Petroolilanka on jo vanhempaa 7 veljestä, joka riitti kuin riittikin sekä resoreihin että peukaloihin. Jouduin kuitenkin neulomaan ensin molemmat resorit varmistaaksei langan riittävyyden. Fuksia ja valkoinen ovat puolestaan converse-sukkalankoja, joiden loppuja sukkien uudet omistajat eivät ole halunneet itselleen. Kiitos siitä, minä sain sopivan väriset lapaset ja lankakin riitti hyvin. 

Puikollaan on 10 silmukkaa ja tein kiilapeukalon. Olen sitä mieltä, että lapasen (niin kuin toki sukankin) täytyy istua "napakasti" jotta sen kanssa pystyy toimimaan. Nyt vain viileämpiä kelejä odottelemaan, että saa lapaset käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti